Ποιοι είμαστε

Μετά την μακρόχρονη εμπειρία μας στη Βόρειο Αμερική όπου δραστηριοποιηθήκαμε σε επιχειρήσεις εστίασης και καφέ, πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την εμπειρία και την γευσηγνωσία μας στην Ελλάδα.

Το ΠΕΤΡΑΠΥΡΑ διαθέτει ανανεωμένο περιβάλλον τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στον καταπράσινο κήπο μας στον οποίο μπορείτε να δραπετεύσετε από το μονότονο ύφος της πόλης.

Το εστιατόριο μας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας που αγαπάμε, προσφέροντας σας προσιτές επιλογές και πιάτα, με γεύσεις που διεγείρουν τον ουρανίσκο και σας κερδίζουν με την πρώτη απόλαυση!

Γεύσεις απλές – ωστόσο πλούσιες – εμπνευσμένες από την ελληνική μας παράδοση, αναφύονται  από το νέο και όμως οικείο μενού, με την ξεχωριστή ποιότητα και τις απροσδόκητα προσιτές τιμές οι οποίες επιβεβαιώνουν την προτεραιότητα μας στην ικανοποίηση του πελάτη, πάντοτε όμως σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων οι απολαυστικές προτάσεις του chef μας και της ομάδας του, ανταποκρίνονται απόλυτα στον  ρυθμό των Βορείων Προαστείων και όχι μόνο.

Εξίσου φιλόδοξη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και ποικιλίας, η πλούσια λίστα κρασιών του ΠΕΤΡΑΠΥΡΑ σας επιτρέπει να ανακαλύψετε επιλεγμένες ετικέτες εκλεκτών παραγωγών – καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών – αλλά και φίνα αποστάγματα, για να παντρέψετε ιδανικά το φαγητό σας.

Προσφέρουμε φαγητό σε πακέτο και παράδοση στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

petraa17